­

Collectieve Verzekeringen voor Gepensioneerden

Deelnemers

Verschillende gepensioneerden verenigingen hebben de handen ineen geslagen om aantrekkelijke aanbiedingen voor de leden te kunnen verzorgen. Hieronder staat het overzicht.

Mocht uw vereniging niet bij de deelnemers staan, vraag uw bestuur de vereniging aan te melden bij GECOVERED, waardoor ook u kunt profiteren van de aanbiedingen.

 

Deelnemers overzicht

 
nbp
Vereniging Van Gepensioneerden Pensioenfonds PGB

De VVG-PGB is de Vereniging Van Gepensioneerden van het Pensioenfonds PGB, een groot en sterk groeiend fonds dat de pensioenen beheert en uitvoert voor diverse sectoren waaronder grafische bedrijven, uitgeverijen, chemische en farmaceutische bedrijven, groothandel, financiƫle dienstverlening, maritieme aannemerij en zeevisserij. De VVG behartigt de belangen van de gepensioneerden via vertegenwoordiging in het Verantwoordingsorgaan van PGB en via lidmaatschap van koepelorganisatie KNVG.

nbp
Vereniging van Pensioengerechtigden van het Pensioenfonds TDV

De VPP-TDV is de Vereniging van Pensioengerechtigden van het Pensioenfonds TDV. Aan dit pensioenfonds nemen (oud)-werknemers van Thomassen & Drijver-Verblifa, Impress en Ardagh deel. De VPP-TDV behartigt de belangen van haar leden onder andere door het afvaardigen van twee leden in het Pensioenbestuur en drie leden in het Verantwoordingsorgaan. Verder is de VPP-TDV door haar actief lidmaatschap van de koepelorganisatie KNVG betrokken bij pensioendiscussie op landelijk niveau.

vg-pmt
Vereniging van Gepensioneerden Pensioenfonds Metaal en Techniek
Onze vereniging is in 2013 opgericht om een bijdrage te kunnen leveren aan de medezeggenschap van gepensioneerden in het bestuur en verantwoordingsorgaan van PMT. Dat is gelukt per 1 juli 2014: de - door de VG-PMT voorgedragen - heer Joep Schouten is gekozen door de gepensioneerden in het bestuur van PMT. En ook de heer Diederik Tak Labrijn is door VG-PMT voorgedragen en benoemd in het Verantwoordingsorgaan van PMT. De (onafhankelijke) gepensioneerden PMT kunnen in samenwerking met de beide vertegenwoordigers hun invloed uitoefenen op het beleid van PMT. Meer informatie over beide heren kunt u elders vinden op onze website.

 

 

 

­